DELAVNICA USPOSOBI SE

Pridruži se nam čez:

00

dni


00

ur


00

minut


00

sekund


DELAVNICA USPOSOBI SE => programi usposabljanja in priročniki za zaposlitev

11:00 - 12:30, dvorana Urška 4
Facilitator delavnice: Matej Likar

VSEBINA DELAVNICE

Inkubator 4.0 –
 družbene pobude za večjo zaposlenost in boljšo prihodnost

Moj korak naprej

Predstavili bomo model usposabljanja in priročnik, ki je nastal v okviru projekta. Predstavitev prispevka: Matej Cepin.
Socialna akademija – zavod za izobraževanje, raziskovanje in kulturo
Karierno
 usposabljanje, zaposlovanje in podjetništvo za mlade

MODEL M SLOVENIJA: Program usposabljanja za inovativno iskanje zaposlitve ali ustvarjanje svojega lastnega podjetniškega ali nevladniškega podjema

Model uspeha ali kako inovativno najdeš zaposlitev oz. si ustvariš svojo. Predstavili bomo program usposabljanja mladih za podjetništvo, nevladništvo in aktivno iskanje zaposlitve ter vlogo regijskih partnerjev in predavateljev iz prakse za učinkovito zaposlovanje mladih. Dodali bomo izjave mladih in predavateljev o vključitvi v projekt in načrtih za naprej; kako so odkrili svoje poslanstvo, določili svojo vizijo, težave pred vključitvijo v projekt in kaj jim je projekt dal. Predstavitev prispevka: Anita Hrast.
IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti

SIP Starter pack

Sip starterpack je 20 dnevni inovativen in intenziven model izobraževanja, namenjen mladim med 15. in 29. letom, ki želijo stopiti na samostojno podjetniško pot. Starterpack je razdeljen na 4 vsebinsko ločene sklope (podatki, vodenje, spletne tehnologije in model), preko katerih udeleženec pridobi vsa potrebna znanja, tako teoretična kot praktična, za začetek podjetniške poti. Predstavitev prispevka: Miha Mavsar.

Mladi z manj priložnostmi s pomočjo mladinskega dela do zaposlitve

Družbeno-odgovorna zaposlitev – Fair employment je projekt, v katerem nadaljujemo poslanstvo povezav med mladinskega dela, socialnega podjetništva in vključevanja romske manjšine tako, da je izobraževalo in usposabljalo mlade z manj priložnostmi z različnimi oblikami aktivnosti na način neformalnega izobraževanja za pridobitev ključnih učnih kompetenc, ki so nujne za dosego kasnejše bodisi zaposlitve bodisi samostojne socialnopodjetniške poti. Predstavitev prispevka: Žiga Štajnbaher.
EPEKA, socialno podjetje; znanstveno-raziskovalno združenje za umetnost, kulturne in izobraževalne programe in tehnologijo

SLEDI RAZPRAVA

- -